CLAUS FRIMODT

Om mig

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

 

Hvem er jeg?

Jeg er 37 år og er ved at uddanne mig til psykoterapeut på Nordisk Gestalt Institut, hvor jeg er på mit tredje år, ud af i alt fire. Derudover er jeg i gang med at uddanne mig som gruppefacilitator med fokus på gruppedynamikker, relationel coaching og terapeutisk arbejde hos Heart IQ i Holland.

Det er min ambition at hjælpe så mange som muligt til at trives og leve et godt, autentisk liv med kærlighed, ærlighed og værdighed. Et liv i overensstemmelse med de værdier vi hver især har og med det, der for hver af os betyder allermest.

Jeg er selv et nysgerrigt og sensitivt, kærligt væsen, der sætter en ære i at leve i integritet og kultivere min egen fordybelse i mig selv og det felt jeg er en del af.

I min fritid lader jeg op alene og sammen med mine nære venner. Jeg værdsætter naturen, nærvær, eventyr og oplevelser.

Hvordan arbejder jeg ?

Jeg arbejder både online og med fysisk fremmøde, og vi mødes altid i øjenhøjde og med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Faglig Baggrund

Udover mit arbejde som terapeut og coach, arbejder jeg også med projektledelse og salg hvor jeg har tæt kontakt med mange mennesker på daglig basis. Her kan jeg både lære om og dyrke min interesse for kommunikation, gruppe- og relationelle dynamikker.

Uddannelse og kurser:

  • Psykoterapeut ved Nordisk Gestalt Institut
  • Systemisk Coach
  • Somatic Attachment Therapy Certificate
  • Fundamentals of Attachment Styles, DARe Level 1, Dr. Diane Poole Heller